Lunch

Med respekt och försiktighet tillagar vi råvaror till perfektion i smak, temperatur och karaktär till våra gäster. Vårt mål är att alltid att överraska gommen, ögat och helhetsupplevelsen hos dig som gäst.

måndag 19 november

Baconlindad köttfärslimpa serveras med tomat och aivarsås
samt örtrostad potatis.

Citronpepparbakad kummelfilé serveras med skirat smör samt
potatispuré smaksatt med pepparrot.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00, 90 kr.
90 kr

tisdag 20 november

Stekt rimmad fläsk serveras med klassiska tillbehör.

Vitvinsångad koljafilé toppad med gubbröra, dillsås samt kokt
delikatesspotatis.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00, 90 kr.
90 kr

onsdag 21 november

Ungersk gulashgryta på högrev serveras med örtcreme fraishe
samt grönsaksris.

Pankopanerad och stekt torskfilé serveras med fänkålsaioli,
citronklyfta samt dillkokt potatis.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00, 90 kr.
90 kr

torsdag 22 november

Wookad Biff i teriyakisås med paprika, championer och
purjolök serveras med sojastekta glasnudlar.

Havets Lasagne al forno på lax och torskfilé toppad med
fetaost och dressad rucola.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00, 90 kr.
90 kr

fredag 23 november

Helstekt fläskfilé serveras med rostad cocktailtomat,
rödvinssky samt krämig potatisgratäng.

Ugnsbakad och rimmad laxfilé serveras med ört och
chilivienegrette samt krämig skaldjursrissotto.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00, 90 kr.
90 kr
I lunchbuffén ingår salladsbuffé, bröd, bordsvatten samt kaffe och kaka.