Lunch

Med respekt och försiktighet tillagar vi råvaror till perfektion i smak, temperatur och karaktär till våra gäster. Vårt mål är att alltid att överraska gommen, ögat och helhetsupplevelsen hos dig som gäst.

torsdag 24 januari

Nattbakad fläsksida marinerad med citron och timjan serveras
med rödvinssky med syltlök samt potatispuré.

Vitvin och citruspocherad kummelfilé serveras med stuvad
savoykål samt dillrostad anyapotatis.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr

fredag 25 januari

Skinnstekt kycklingfilé serveras med oxsky samt krämig
tryffeldoftande svamprisotto.

Curry och saffransdoftandegryta på lax och torskfilé serveras
med citrusaioli samt pepparrotssvängd delikatesspotatis.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr
I lunchbuffén ingår salladsbuffé, bröd, bordsvatten samt kaffe och kaka.