Lunch

Med respekt och försiktighet tillagar vi råvaror till perfektion i smak, temperatur och karaktär till våra gäster. Vårt mål är att alltid att överraska gommen, ögat och helhetsupplevelsen hos dig som gäst.

måndag 22 april

STÄNGT
100 kr

tisdag 23 april

Coq au vin på kycklingfilé och sidfläsk, syltlök i mustig
rödvinssky serveras med potatispuré

Örtöverbakad laxfilé serveras med citrussås, rostad fänkål
samt saltrostad potatis.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr

onsdag 24 april

Husets gräddstuvade pytt i panna med serveras med
senapscreme, picklade rödbetor samt stekt ägg.

Stekt panerad spättafilé serveras med dillhollandaise, picklade
rödkål samt dillslungad potatis
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr

torsdag 25 april

Ungersk Gulaschgryta på högrev med paprika, lök, zucchini
serveras med buljongkokt ris

Västerbottenostbakad koljafilé serveras med syrlig
skaldjurssås samt potatisstomp smaksatt med pepparrot.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr

fredag 26 april

Nattbakad tunnskivad fransyska serveras med rödvinssky
smaksatt med tryffelolja, chilibearnaise samt saltbakad
bakpotatis.

Husets fisk och skaldjursgryta på lax och torskfilé serveras
med limeaioli samt dillrostad potatis.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr
I lunchbuffén ingår salladsbuffé, bröd, bordsvatten samt kaffe och kaka.
Dela sidan
Skriv ut Ladda ner PDF