Lunch

Med respekt och försiktighet tillagar vi råvaror till perfektion i smak, temperatur och karaktär till våra gäster. Vårt mål är att alltid att överraska gommen, ögat och helhetsupplevelsen hos dig som gäst.

tisdag 26 mars

Stekt rimmad fläsk serveras med klassiska tillbehör.

Laxfärserad spättafilé serveras med syrlig hummersås samt
citronkokt potatis.
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr

onsdag 27 mars

Lasagne al forno toppad med basilikaolja samt örtdressad
ruccola

Dijon och dillmarinerad strömming serveras med skirat smör,
rårörda lingon samt potatispuré
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr

torsdag 28 mars

Gårdens Paella med kyckling, het chorizo, wokade grönsaker
serveras med chilimajonäs

Chipotleöverbakad koljafilé serveras med fräs på savoykål,
bacon, skarp apelsinsås samt kokt barskepotatis
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr

fredag 29 mars

Pastramikryddad fläskytterfilé serveras med rödvinssky samt
krämig risotto med portabello och tryffelolja.

Ugnsbakad laxfilé serveras med ugnsbakad fänkål samt dijon
och dillstuvad delikatesspotatis
100 kr
Pensionärspris efter kl 13:00
90 kr
I lunchbuffén ingår salladsbuffé, bröd, bordsvatten samt kaffe och kaka.
Dela sidan
Skriv ut Ladda ner PDF