Lunch

Med respekt och försiktighet tillagar vi råvaror till perfektion i smak, temperatur och karaktär till våra gäster. Vårt mål är att alltid att överraska gommen, ögat och helhetsupplevelsen hos dig som gäst.

tisdag 25 juni

Dubbelmarinerad fläskfilé serveras med tryffel och
chilibearnaise samt råstekt potatis.

Mjukbakad koljafilé toppad med rostad panko, dillhollandaise
samt färskpotatissallad.
100 kr

onsdag 26 juni

Beuf Bourgogne med sidfläsk, syltlök och champinjoner
serveras med potatispuré

Stekt panerad koljafilé serveras med kaprismajonäs, picklade
rödlök samt citronsvöngd potatis.
100 kr

torsdag 27 juni

Bbq marinerad kycklingfilé serveras med ceasardressing samt
buljongkokt grönsaksris.

Grana padanobakad kummelfilé serveras med vitvinssås,
rostad broccoli samt kokt barskepotatis.
100 kr

fredag 28 juni

Porterbakad fransyska med vitlökstekta champinjoner och
purjolök, gräddig rödvinsås samt pommes duschess

Paella på lax, torsk, musslor och räkor serveras med
vitlöksbröd samt citrusaioli
100 kr
I lunchbuffén ingår salladsbuffé, bröd, bordsvatten samt kaffe och kaka.
Dela sidan
Ladda ner PDF