Lunch

Med respekt och försiktighet tillagar vi råvaror till perfektion i smak, temperatur och karaktär till våra gäster. Vårt mål är att alltid att överraska gommen, ögat och helhetsupplevelsen hos dig som gäst.

Måndag 17 februari

Het chili con carne serveras med ört creme fraiche samt grönsaksris

Pocherad torskfilé med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis
100 kr

Tisdag 18 februari

Stekt rimmad fläsk serveras med alla klassiska tillbehör

Örtbakad koljafilé med serveras med soltorkadtomat creme samt basilikaslungad potatis
100 kr

Onsdag 19 februari

Färsterrinne toppad med sockerstekt savoykål serveras med rödlökssky samt potatis och morotspuré

Mjukbakad kummelfilé serveras med mustig räksås, rostad broccoli samt krossad potatis
100 kr

Torsdag 20 februari

Pestobakad kycklingfilé serveras med rostad vitlökssky samt tomatiserad risotto.

Pankopanerad spättafilé serveras med remouladsås picklad fänkål samt dillrostad potatis.
100 kr

Fredag 21 februari

Fläskfilé med tocino serveras med kryddig bbqsås, grillad majs samt saltrostad potatishalva

Västerbottenostbakad laxfilé med brynta sockerärtor serveras med limesås samt dillrostad sparrispotatis.
100 kr

Gäller hela vecka 8

PENSIONÄRS PRIS/ AVHÄMTNING

90 KR

11:30 - 14:00
90 kr
I lunchbuffén ingår salladsbuffé, bröd, bordsvatten samt kaffe och kaka.
Dela sidan
Ladda ner PDF