Lunch

Med respekt och försiktighet tillagar vi råvaror till perfektion i smak, temperatur och karaktär till våra gäster. Vårt mål är att alltid att överraska gommen, ögat och helhetsupplevelsen hos dig som gäst.

tisdag 15 oktober

Bbqrostad fläsknoisette serveras med rostad palsternacka,
krämig caesarsås samt örtrostad delikatesspotatis.

Ostöverbakad kummelfilé serveras med hummer-reduktion,
saltsvängda brytbönor samt potatispuré.
100 kr

onsdag 16 oktober

Nötfärsbiff smaksatt basilika och vitlök serveras med mustig
rödvinssky med lingon samt potatis och blomkålspuré.


Persilje och pankopanerad spättafilé serveras med syrlig
curryreomulad, picklad spetskål svängd med kokt
barskepotatis.
100 kr

torsdag 17 oktober

Skånsk kalops på högrev serveras med variation på betor,
örtcreme fraishe samt persiljeslungad potatis.

Ugnsbakad koljafilé toppad med persiljegremolata, rödvinssky
samt kompott på potatis, savoykål och bacon.
100 kr

fredag 18 oktober

Lågtempad marinerad ryggbiff serveras med chilibearnaise,
brynta grönsaker samt vitlöksrostad klyftpotatis.

Äpple-ingefärsinkokt laxfilé med saltbakad gullök serveras
med bechamelsås smaksatt med citron samt stompad potatis.
100 kr

Gäller hela veckan

PENSIONÄRS PRIS/ AVHÄMTNING

90 KR

11:30 - 14:00
90 kr
I lunchbuffén ingår salladsbuffé, bröd, bordsvatten samt kaffe och kaka.
Dela sidan
Ladda ner PDF