Lunch

Med respekt och försiktighet tillagar vi råvaror till perfektion i smak, temperatur och karaktär till våra gäster. Vårt mål är att alltid att överraska gommen, ögat och helhetsupplevelsen hos dig som gäst.

onsdag 21 augusti

Pankopanerad fläskschnitzel serveras med rostad vitlökssky,
kaprismajonäs, citronklyfta samt råstekt potatis

Grana padanobakad laxfilé serveras med portabello och
purjolök, vitvinsås smaksatt kryddig bulgur.
100 kr

torsdag 22 augusti

Nötfärsbiff toppad med persiljestekt lök, gräddsås, rårörda
lingon samt potatispuré

Persiljepanerad spättafilé serveras med syrlig remouladsås,
picklade rödlök samt kokt potatis
100 kr

fredag 23 augusti

Nattbakad och tunnskivad ryggbiff serveras med
sötpotatiscreme, timjanrostad klyftpotatis samt rödvinssky.

Havets Wallenbergare serveras med skirat smör, gröna ärtor
samt potatispuré.
100 kr

Gäller hela veckan

VECKANS VEGETARISKA

Tzaygryta i tomat och bbqsås serveras med dagens tillbehör
100 kr
PENSIONÄRS PRIS

90 KR

13:00 och framåt.
90 kr
I lunchbuffén ingår salladsbuffé, bröd, bordsvatten samt kaffe och kaka.
Dela sidan
Ladda ner PDF