SALLADSEXPRESSEN

Med Restaurang Svarta Örnvillan och Que Pasa i ryggen är det nu hög tid att dra igång ett nytt kulinariskt äventyr. Idén är enkel; bra lunchrestauranger finns det gott om. Men ibland varken orkar, hinner eller vill man ta sig från jobbet. Det är där vi kommer in! Salladsexpressen levererar mättande sallader gjorda på högklassiga råvaror - till din arbetsplats!

Salladsbilen kommer rulla tisdag-fredag från kl 08.00-12.00. Vi drar igång i liten skala och följer nu i början en flexibel turlista med stopp där efterfrågan finns. Är ni intresserade så kommer vi till er! Bland annat kör vi i dagsläget till företag på Kurödsområdet och i Källdal i Herrestad där vi under morgon- och förmiddag levererar dagens lunch dig och dina kollegor; betalar gör du enkelt med Swish eller betalkort. Med tiden kommer vi sätta en fast turlista och menyn kommer utökas men i detta skede sker leverans bara enligt önskemål och överenskommelse.

Denna vecka serveras:

Kycklingsallad*

Bbq-marinerad kyckling och bacon (Kronfågel) på en bädd av ceasarpasta. Cocktailtomat, romansallad, ärtskott, parmesanost, krutonger.

Räksallad*

* Din lunchsallad levereras i portionsförpackningar, bestick om så önskas. Pris utan dryck 90 kr. Pris med dryck 100 kr.

Dela sidan